• POSITIVITET - Vi lægger vægt på godt humør og arbejdsglæde
    RESPEKT - Vi anerkender hinandens forskelligheder
    FLEKSIBILITET - Vi samarbejder bredt
    FLEKSIBILITET - Vi tilpasser os kundens behov
    POSITIVITET - Vi er åbne og forandringsparate overfor f.eks. kunder, opgaver og standarder
    FLEKSIBILITET - Vi planlægger under hensyntagen til kunder og medarbejdere
    RESPEKT - Vi prioriterer faglighed og kvalitet
    POSITIVITET - Vi prioriterer fællesskabet
    "Tak, det er dejligt I er så fleksible"
    Alice Magnussen, Fonden SOVI
    RESPEKT - Vi sætter kunden i centrum


 

Kvalitetssikring

Som beskikket statsautoriseret revisor er det et krav, at vi lever op til begrebet god revisorskik. Det indebærer, at alle arbejdsmetoder indenfor revision, regnskabsassistance og rådgivning er beskrevet, og at alle medarbejdere følger arbejdsbeskrivelserne.

Alle vores produkter er omfattet af krav om ensartethed og kvalitet. Det gælder for eksempelvis vores årsrapporter, revisionsprotokollater og indkomst- og formueopgørelser.

Kvalitetsstyringssystemet sikrer, at der hele tiden sker kontrol af det udførte arbejde undervejs i arbejdsprocessen. Samtidig sikrer kvalitetsstyringen, at intet produkt forlader os uden at være gennemgået af en medarbejder, der har det overordnede ansvar.

Årligt foretager vi intern stikprøvekontrol, som sikrer at den enkelte medarbejder har anvendt de godkendte arbejdsmetoder og produkter. Anvendelse af arbejdsmetoder dokumenterer vi skriftligt.

Som statsautoriseret revisionsfirma er vi underkastet ekstern kvalitetskontrol. Denne udføres ca. hvert sjette år af statsautoriserede revisorer, der er udpeget og godkendt af revisortilsynet og som er uafhængige af vores revisionsfirma.

Læs vores forretningsbetingelser her.